De Weerselose Markt is ook een plek voor u!

Wilt u ook duizenden mensen op één dag benaderen voor uw verkoopwaar?
Boek dan een plaats op de markt!

Iedereen kan voor één of meerdere marktdagen koopman of koopvrouw zijn op de Weerselose Markt. U hoeft hiervoor in principe niets anders te doen dan met uw spullen op een marktdag naar Weerselo te komen.

Bent u al een verkoper?

Meld u aan om uw marktplek te reserveren.

Als u van tevoren boekt via deze website, wordt er voor u een plek gereserveerd en heeft u bij aankomst voorrang op de niet-gereserveerde plekken.

Boek een plaats

Eénmalig of vaker op de markt staan

Op de Weerselose Markt komen wekelijks vele bezoekers.
Tijdens extra markten breiden we het marktterrein uit om een nog grotere markt te organiseren.

Wilt u al deze mensen op één dag benaderen voor uw verkoopwaar?
Boek dan een plaats op de markt!

Eénmalig op de markt staan
Iedereen kan voor één of meerdere marktdagen koopman of koopvrouw zijn op de Weerselose Markt. U hoeft hiervoor in principe niets anders te doen dan met uw spullen op een marktdag naar Weerselo te komen. Als u van tevoren boekt via deze website, wordt er voor u een plek gereserveerd en heeft u bij aankomst voorrang op de niet-gereserveerde plekken. Kijk voor meer informatie onder het kopje Verkopers.

Vaker op de markt staan
Wilt u regelmatig komen dan kunt u een vaste plaats krijgen. Ook zijn er mogelijkheden om uw spullen op het terrein tot een volgende marktdag in kisten of in een container op te bergen. Meer informatie hierover vertellen we graag ter plekke in Weerselo, verkopers kunnen ons hiervoor bellen via 0541-661640

Marktdagen

Wekelijkse zaterdagmarkt

  • Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Op deze markten komen vele bezoekers. Het publiek bestaat uit jong en oud en komt graag voor de gezelligheid en koopjes.

  • Maandelijkse zondagmiddagmarkt

Elke 2e zondag van de maand van 12:00 tot 16:30 uur (’s winters tot 16:00 uur).

Op de zondagsmarkt staat er altijd een thema centraal, kijk in onze agenda welke thema's er gepland staan.

  • Extra markten

De Weerselose Markt is extra geopend op: Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag van 09:00 tot 17:00 uur (Koningsdag en Tweede Kerstdag tot 16:00 uur).

Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a. (gratis) pony rijden, minikermis, ballonnen etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Hieronder vindt u een overzicht van alle eerstkomende marktdagen:

Evenementen

Er zijn geen opkomende evenementen, bekijk de agenda voor meer informatie.

Faciliteiten

Plaats - Elektra - Opslag

Plaats

U kunt op de markt een grondplaats reserveren, kramen zijn altijd gratis tot een maximum per vervoersmiddel. Een grondplaats is 3 meter breed en 5 meter diep. Het aantal grondplaatsen dat u krijgt toegewezen is afhankelijk van het vervoersmiddel waarmee u komt.  

De kramen die u optioneel bij deze grondplaatsen kunt kiezen zijn 3 meter breed. Buiten kunt u kiezen voor overdekte of open kramen.

TIP: Kraam geboekt in de hal? U kunt met de auto vlakbij komen, maar een kar kan handig zijn om uw verkoopwaar naar de kraam te vervoeren.

Elektra

Op meerdere plekken op de markt is er toegang tot elektriciteit voor uw kraam.
U kunt tijdens het boeken in het veld ‘Opmerkingen’ aangeven dat u elektriciteit nodig heeft. Neemt u altijd een eigen kabelhaspel van 50 meter mee.
Er wordt een kleine toeslag in rekening gebracht op de betreffende marktdag.

Opslag

Op het marktterrein kunt u een container of een box huren voor opslag van uw spullen.
De huurtermijn kunt u zelf bepalen, het heeft wel een minimale aanvang van 1 maand. Het marktterrein is doordeweeks afgesloten voor publiek, maar u kunt op aanvraag wel bij uw spullen komen.

Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen (tel.: 0541-661640).

Tarieven voor verkopers

Op de Weerselose Markt kennen wij drie tarieven

Hieronder vindt u een overzicht welk tarief voor u van toepassing is.

U kunt door in de agenda op een datum te klikken, direct een berekening maken en reserveren voor de markt.

Verkooprijzen

Kies hier het passende tarief

Het tarief werkt aan de hand van het vervoersmiddel waarmee de verkoper komt. De standhouder betaald altijd alleen grondplaatsgeld. Het minimale tarief is auto, hiervoor kunt u zelf kiezen of u gebruikt maakt van 2 grondplaatsen of 2 kramen. Kramen zijn altijd gratis tot een maximum per vervoersmiddel.

Het is niet verplicht om te reserveren, iedereen kan een uur voor aanvang naar de markt komen om te verkopen. Men betaald contant het grondplaatsgeld bij de standhoudersingang, er is altijd gegarandeerd plek, ook ongereserveerd.

Het vervoersmiddel gaat altijd mee het marktterrein op, bij veel verkoopplekken buiten is het mogelijk het vervoersmiddel achter de plaats te parkeren. Indien het niet mogelijk is om de auto bij de plaats te reserveren kan de auto geparkeerd worden op de standhoudersparkeerplaats. Onze medewerkers wijzen dat aan.

Bij de standhoudersingang mogen de gereserveerde verkopers eerst naar binnen, daarna mogen de ongereserveerde verkopers naar binnen.

Indien men niet wil wachten is het fijn om te reserveren, dat kan via de agenda. Als er op de voorkeursdatum geklikt wordt is het makkelijk een plaats te reserveren en te betalen per iDeal. Na betaling ontvangt men uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de markt het toegangsbewijs, waarin de plaatsnummers vermeld staan, per e-mail.

Plattegrond