Markt foto

Weerselose Markt

Elke zaterdag open | Iedere 2e zondag van de maand geopend

Iedere zaterdag opnieuw is het een geweldige drukte op de Weerselose Markt. Afhankelijk van de tijd van het jaar komen er 1500 tot 5000 bezoekers.

Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk.

Marktdagen

Elke zaterdag en 2e zondag van de maand is er markt in Weerselo. Daarnaast vinden er jaarlijks verschillende extra markten plaats tijdens de feestdagen.

Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a. (gratis) pony rijden, minikermis, ballonnen etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Evenementen

Er zijn geen opkomende evenementen, bekijk de agenda voor meer informatie.

De weerselose markt bezoeken?

Elk weekend is er iets te doen

Binnenzaal

Overdekte hal

3000 m2 grote verwarmde hal

Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras.

Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!