Komt u langs op de markt?

Elke zaterdag open | Iedere 2e zondag vd maand geopend

Iedere zaterdag opnieuw trekt de Weerselose Markt veel bekijks. Een bezoek aan de markt is het hele jaar door een unieke beleving vol gezelligheid.

Naast de markt op iedere zaterdag is de Weerselose Markt sinds juni 2015 ook elke tweede zondag van de maand geopend. Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk.

Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras. Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!

Aankomende markten

Klik op agenda voor de eerstvolgende markt.
Binnenzaal

Overdekte hal

3000 m2 grote verwarmde hal

Een deel van het marktterrein is overdekt. Ook zijn hier vaste winkeltjes te vinden. Op de kramen en in de winkels worden nieuwe en gebruikte spullen aangeboden. Ook is er een verdiepingsvloer in de markthal, hier worden veelal unieke (woon)accessoires aangeboden, een bezoekje aan de verdiepingsvloer mag niet aan de marktdag ontbreken! Ook bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras.

Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!

Buitenmarkt met overdekte kramen

En grondplaatsen

Buiten bevindt zich een 20.000m2 groot marktterrein. Op het marktterrein staan overdekte marktkramen maar ook grondplaatsen. Op de grondplaatsen verkoopt de verkoper voor zijn of haar auto.

Op de buitenmarkt worden zowel nieuwe als gebruikte producten aangeboden, te denken aan gereedschap, tafelzeilen, zolderopruimingen en hengelsport artikelen. Maar ook worden hier versproducten aangeboden zoals bloemen en fruit.

In de zomermaanden zijn er buiten ook grote (zonne) terrassen, hier kan men genieten van een kopje koffie met een appelpunt of iets hartigers zoals een broodje braadworst. Voor de kinderen is er een groot kinderspeelparadijs met springkussen, ouders kunnen vanaf het terras hier op toezien.

Entreeprijzen

De markt is het gehele jaar geopend

Tarieven

 Zaterdagsmarkt 

 Zondagsmarkt 

Overige extra markten

Toegang in entreegebouw 

€ 1,50 per volwassene

€ 3,- per volwassene

€ 3,- per volwassene

Kinderen tot 12 jaar

 Altijd gratis

Parkeren

Altijd gratis

 

E-tickets

Nieuw! Vanaf mei 2022 is het mogelijk om online e-tickets
te kopen voor toegang tot de markt. Eenvoudig en snel
een toegangskaart ook via uw mobiel!

Marktdagen

Elke zaterdag en 2e zondag van de maand is er markt in Weerselo. Daarnaast vinden er jaarlijks verschillende extra markten plaats tijdens de feestdagen.

Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a. (gratis) pony rijden, minikermis, ballonnen etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Evenementen

Er zijn geen opkomende evenementen, bekijk de agenda voor meer informatie.
Plattegrond

Plattegrond

Weerselose Markt

Veelgestelde vragen

 • Wanneer is de Weerselose Markt geopend?

De Weerselose Markt is op de volgende dagen geopend:
*Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.
*Iedere 2e zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur (wintertijd tot 16.00 uur)
*Extra marktdagen op: 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 9.00 tot 17.00 uur
*Koningsdag en 2e Kerstdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van de markten?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram voor het laatste nieuws.

 • Is de Weerselose Markt binnen of buiten?

De Weerselose Markt is zowel een binnen- als buitenmarkt, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus de Weerselose Markt is geschikt om met elk type weer te bezoeken.

 • Hoe kan ik zien welk thema er welke zondag plaatsvindt?

Klikt u op het kopje Agenda om al onze zondagsmarkten met vermelding van het thema te bekijken.

 • Wat houdt een themamarkt op zondag in?

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

 • Mag de hond mee naar binnen bij de Weerselose Markt?

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar de Weerselose Markt, ziet u er a.u.b. op toe dat de hond aangelijnd is en eventuele behoeftes worden opgeruimd.

 • Hoe kan ik vooraf zien wat er allemaal verkocht wordt op de Weerselose Markt?

In de rubriek “gezien op de markt” en op de Groene Stip pagina’s worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd die te koop aangeboden worden op de Weerselose Markt, echter is dit uiteraard niet het hele assortiment! Het leuke aan een bezoek aan de Weerselose Markt is natuurlijk dat het aanbod elke week anders is en men op zoek kan naar dat ene koopje!
Tip: volg ons op Facebook, Twitter of Instagram om regelmatig leuke aanbiedingen voorbij te zien komen.

 • Wij willen met een groep de markt bezoeken en komen met een grote touringcar, waar kan de chauffeur parkeren?

Belt u 5 minuten voor aankomst met het marktnummer (0541-661640) en onze parkeerwachten begeleiden de bus. Als u eerder weet dat u met een touringcar de Weerselose Markt wilt komen bezoeken neemt u dan contact op met het marktmanagement, dan zorgen wij op de marktdag voor passende parkeer begeleiding.

 • Kan ik pinnen op de markt?

Iedereen kan voor 1 dag koopman zijn op de Weerselose Markt, het is dan niet vanzelfsprekend dat er bij iedere standplaatshouder gepind kan worden. Daarentegen zijn er wel meerdere verkoop plaatsen met pin mogelijkheden

 • Ik wil graag spullen verkopen op de Weerselose Markt

Klikt u op het kopje veelgestelde vragen bij verkopersinformatie.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen

Neem contact met ons op via het contactformulier of belt u met: 0541-661640.

Wilt u langs komen op de markt?

Bekijk onze agenda