Markt foto

Nieuws

De Weerselose Markt is iedere zaterdag geopend.

Zie hieronder in het nieuwsoverzicht welke themamarkten op zondag en extra marktdagen er binnenkort aankomen

De weerselose markt bezoeken?

Elk weekend is er iets te doen

De Weerselose Markt is iedere zaterdag geopend, kijk hiernaast in het nieuwsoverzicht voor meer informatie over de themamarkten naast de reguliere markt op zondag en de extra marktdagen.

De Weerselose Markt is ook een plek voor u!

Wilt u ook duizenden mensen op één dag benaderen voor uw verkoopwaar?
U kunt door in de agenda op een datum te klikken, direct een berekening maken en reserveren voor de markt.

Nieuwsoverzicht

Weerselose Markt is iedere zaterdag open!

23-07-2022

Weerselose Markt is iedere zaterdag geopend.

Iedere zaterdag opnieuw trekt de Weerselose Markt veel bekijks. Een bezoek aan de markt is het hele jaar door een unieke beleving vol gezelligheid.

Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: herbruikbare spullen van zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen.

Parkeervoorzieningen zijn aangelegd direct tegenover en aanliggend aan het 2,5 hectare grootte marktterrein. De markt is perfect bereikbaar per fiets. De Weerselose Markt ligt midden tussen de Twentse weilanden en houtwallen. Fietsknooppunt 76 op 't Stift ligt vlakbij de Weerselose Markt. 

Naast de hoofdingang kan tegen een kleine vergoeding in de zomermaanden de (elektrische) fiets bewaakt gestald worden, ook kan men hier de fiets opladen.

Meer lezen...

Zondagsmarkt 14 augustus + Kinderrommelmarkt

14-08-2022

Op zondag 14 augustus wordt een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 16:30 uur.

Klik hier om rechtstreeks naar onze speciale kinderrommelmarkt website te gaan.

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Schrijf je vóór zaterdag 13 augustus in middels de kinderrommelmarkt website.

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

En meer


Naast de kinderrommelmarkt is er op zondag 14 augustus ook bromfietsenmarkt en de reguliere markt met diverse brocante, retro en vintage koopjes!

Meer lezen...

Zondagsmarkt 11 september met Kunstmarkt

11-09-2022

Een passie voor kunst? Dan bent u op zondag 11 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt wordt er een themaplein georganiseerd waarbij kunst het thema is. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond. Klik hier voor onze speciale website voor de kunstmarkt.

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Kom unieke items scoren op onze kunstmarkt op zondag 11 september tussen 12.00 -16.30 uur.

Standhouders gezocht:

Graag bieden wij kunstenaars of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).
– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.
– Opgeven kan via de kunstmarkt website of via dit formulier, per e-mail: info@weerselosemarkt.nl of telefonisch 0541-661285

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!

Meer lezen...

Zondagsmarkt 9 oktober met Militariabeurs

09-10-2022

Zondag 9 oktober: Militariabeurs

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 9 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 9 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien? Klik hier om naar de speciale website voor de militariabeurs te gaan.

LVT
Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Semi Militair Tamboerkorps Liberation
Begin 2015 zijn zij begonnen met de oprichting van een tamboerkorps. Niet een “gewoon” tamboerkorps maar een team van mannen die normen en waarden en een militaire discipline hoog achten en dit respecteren. Waarom militaire discipline? Omdat ze een semi militair tamboerkorps willen zijn, met als uniform een Battle Dress (replica) van de Airborne Division (Engeland) uit de Tweede Wereldoorlog. Op zondagmiddag 9 oktober kun je hen zien spelen op de militariabeurs in Weerselo.

Militariabeurs
Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc. Klik hier om naar de speciale website voor de militariabeurs te gaan.

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief  twee gratis overdekte kramen kost €20,-, klik hier om een standplaats te reserveren.

Alle voorgaande edities liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer op 9 oktober 2022 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 8 oktober in via het reserveringsformulier, contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl

Meer lezen...

CD- en platenmarkt op zondag 13 november

13-11-2022

Voor zondag 13 november zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Boek direct een kraam

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €15,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

Meer lezen...

26 december Extra Weerselose Markt + Kerstplein

26-12-2022

Op 2e Kerstdag vindt er een extra markt plaats.  Op ons 20.000 m2 grote marktterrein en in de 3.000 m2 grote verwarmde hal staan honderden kramen vol verkoopwaar. De markt is compleet gehuld in kerstsfeer. Snuffel rond tussen de vele kramen en ervaar het kerstgevoel met de klanken van de midwinterhoorn, de warmte van vuur en de gezelligheid van live muziek. De Weerselose Markt is op 2e Kerstdag tussen 09:00 en 16:00 uur een gezellig uitje voor het hele gezin.

Programma Tweede Kerstdag zondag 26 december
  • Gratis blikgooien voor kinderen (altijd prijs)
  • Marktterrein compleet aangekleed in kerststijl
  • Kersthuisje met Glühwein en warme chocomel met slagroom
  • Live Kerstmuziek
  • Midwinterhoornblazers (Weerselo)
  • Kerstman
  • Zweedse fakkels verspreid over het marktterrein
  • Kinder speelparadijs
  • Naast kerstkramen ook de diverse andere koopjes niet te vergeten: retro, antiek, vintage, brocante en nieuwe goederen.
  • Kramen reserveren voor deze marktdag is mogelijk, klik hier

P.S. check ook de agenda op onze website. Hierin staan in één overzicht onze marktdagen, openingstijden én de thema’s die we voeren op de markten.

Meer lezen...

Zondagsmarkt 11 juni met bromfietsenmarkt

11-06-2023

Zondagsmarkt 11 juni 2023 met bromfietsmarkt

Bromfiets- en motorenmarkt

Wat: Naast de reguliere markt wordt een deel van het marktterrein omgedoopt tot bromfiets- en motorenmarkt tevens mogen er ook onderdelen worden verkocht.

Klik hier om naar de speciale website voor de bromfietsen- motoren- en onderdelenmarkt te gaan.

Deelname: Bromfietsen- en of motoren showen is kosteloos, een standplaats met inclusief  twee gratis overdekte kramen €20,-, klik hier om een standplaats te reserveren

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Entree: €3,00 per persoon

Extra: Kom je op je eigen bromfiets, maak dan gebruik van de speciale bromfietsenparkeerplaats en dan krijgen jij en je bromfiets gratis entree. Ter plekke staan er aanwijzingen.

Op zondag 11 juni wordt er een deel van het marktterrein vrij gehouden voor bromfietsen, motoren en bromfiets- en motoronderdelen. Er mogen dus complete bromfietsen of motoren worden verkocht maar deze dag zijn er ook bromfiets- en motoronderdelen te vinden en te koop.

Schrijf je vóór zaterdag 10 juni in via de reserveringspagina of: hidde@weerselosemarkt.nl

Reguliere markt

Graag deelnemen aan de reguliere markt? Klik hier om een plaats te reserveren.

Tot zondag 11 juni!

Meer lezen...