Markt foto

Weerselose Markt

Elke zaterdag open | Zondag 14 juli 2024 open

Iedere zaterdag opnieuw is het een geweldige drukte op de Weerselose Markt. Afhankelijk van de tijd van het jaar komen er 1500 tot 5000 bezoekers. Zondag 14 juli is de Weerselose Markt geopend met naast de reguliere markt ook boekenmarkt en kinderrommelmarkt, klik op de naam van de markt voor meer informatie of deelname. 

Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk.

Marktdagen

  • Wekelijkse zaterdagmarkt

Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Op deze markten komen vele bezoekers. Het publiek bestaat uit jong en oud en komt graag voor de gezelligheid en koopjes.

  • Maandelijkse zondagmiddagmarkt

Elke 2e zondag van de maand van 12:00 tot 16:30 uur (’s winters tot 16:00 uur). Kijk altijd in onze agenda of de zondagsmarkt plaatsvindt. Op de zondagsmarkt staat er altijd een thema centraal, kijk in onze agenda welke thema's er gepland staan.

  • Extra markten

De Weerselose Markt is extra geopend op: Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag van 09:00 tot 17:00 uur (Koningsdag en Tweede Kerstdag tot 16:00 uur).

Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a.  minikermis, ballonnenclown, schminken. etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Hieronder vindt u de eerstkomende marktdag:

Evenementen

Er zijn geen opkomende evenementen, bekijk de agenda voor meer informatie.

E-tickets

Koop alvast online je toegangsticket om de markt te bezoeken.
Eenvoudig en snel een toegangskaart ook via uw mobiel!
**Uiteraard blijft er (contante) verkoop van toegangstickets bij binnenkomst.**

De weerselose markt bezoeken?

Elk weekend is er iets te doen

Binnenzaal

Overdekte hal

3000 m2 grote verwarmde hal

Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras.

Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!

Boek een plaats

Eénmalig of vaker op de markt staan

Op de Weerselose Markt komen wekelijks vele bezoekers.
Tijdens zondags- en extra markten breiden we het marktterrein uit om een nog grotere markt te organiseren.

Wilt u al deze mensen op één dag benaderen voor uw verkoopwaar?
Boek dan een plaats op de markt!

Eénmalig op de markt staan
Iedereen kan voor één of meerdere marktdagen koopman of koopvrouw zijn op de Weerselose Markt. U hoeft hiervoor in principe niets anders te doen dan met uw spullen op een marktdag naar Weerselo te komen. Als u van tevoren boekt via deze website, wordt er voor u een plek gereserveerd en heeft u bij aankomst voorrang op de niet-gereserveerde plekken. Kijk voor meer informatie onder het kopje Verkopers.

Vaker op de markt staan
Wilt u regelmatig komen dan kunt u een vaste plaats krijgen. Ook zijn er mogelijkheden om uw spullen op het terrein tot een volgende marktdag in kisten of in een container op te bergen. Meer informatie hierover kunt ter plekke bespreken in Weerselo 

Een plaats reserveren kan makkelijk via de agenda, klik op de voorkeursdatum en reserveer voor die marktdag een plaats en betaal per iDeal: